Faasen PPO

Aanmelden

Wegens grote drukte in de praktijk is er op dit moment een aanmeldstop tot onbepaalde tijd (update: 20-05-2018). Er bestaat geen wachttijd voor de behandeling. De praktijk hanteert geen wachtlijst.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Meer informatie vindt u op onderstaande link:

 

https://www.nza.nl/1048076/1048181/Factsheet_wachttijden_in_de_ziekenhuiszorg_en_ggz.pdf

 

Belangrijke mededeling: er wordt in de praktijk vanaf 2018 géén gecontracteerde zorg meer geboden voor de jeugd GGZ. U kunt  dit jaar -vanwege de aanmeldstop- geen jeugd meer aanmelden. 

 

 

Jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier (graag specifiek vermelden wanneer het gaat om een coachingsvraag):

 

Online aanmeldingsformulier 18 +

 

U kunt zich ook aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier te downloaden en versturen naar Faasen, Praktijk voor Psychologie en Orthopedagogiek, Van Nahuysplein 21, 8011 NC Zwolle.


 

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. 

 

Voor het eerste gesprek binnen de GBGGZ wordt u verzocht de volgende documenten mee te brengen, dit hoeft niet wanneer u aanmeldt voor een coachingstraject: